Kampen 2021

Traditioneel kunnen de jeugdspelers terecht tijdens de schoolvakanties voor enkele golfstages.

Tijdens de Paasvakantie vindt de stage plaats:

  • van dinsdag 6 april 2021 tot en met vrijdag 9 april 2021. (4 dagen)
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor de Paasstage bedraagt 190 EUR voor leden en 210 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid bij onze club) van dezelfde familie zal slechts 170 Euro verrekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen.
Voor deze stage is enige ervaring met golf aangewezen, maar we maken ook ruimte voor starters.
Junioren (GC Kampenhout als Home Club) die deelnemen aan de IC's en/of GV en/of federale competities betalen niet voor de dagen waarop ze niet op de stage aanwezig kunnen zijn.

Tijdens de zomermaanden voorzien we twee stages van 4 dagen:

  • van dinsdag 6 juli 2021 tot en met vrijdag 9 juli 2021
  • van dinsdag 24 augustus 2021 tot en met vrijdag 27 augustus 2021
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor het Zomerkamp bedraagt 190 EUR voor leden en 210 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid bij onze club) van dezelfde familie zal slechts 170 Euro verrekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen per kamp. Junioren die lid zijn van Golfclub Kampenhout hebben altijd voorrang.
Junioren (GC Kampenhout als Home Club) die deelnemen aan de IC's en/of GV en/of federale competities betalen niet voor de dagen waarop ze niet op de stage aanwezig kunnen zijn.

Tijdens de Herfstvakantie vindt de stage plaats:

  • van dinsdag 2 november 2021 tot en met vrijdag 5 november 2021. (4 dagen)
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor de Herfststage bedraagt 190 EUR voor leden en 210 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid bij onze club) van dezelfde familie zal slechts 170 Euro verrekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen.
Voor deze stage is enige ervaring met golf aangewezen.

Inschrijven voor al deze stages kan in de kalender, door gebruik te maken van onderstaande links, tijdens de infosessie of door contact op te nemen met het Junior Comité.
Na inschrijving wordt alle informatie over de specifieke kampen en betalings modaliteiten doorgestuurd. Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.