Stages 2024

Traditioneel kunnen jeugdspelers tijdens de schoolvakanties bij ons terecht voor golfstages.

Tijdens de Krokusvakantie werd geen stage georganiseerd omwille van het zeer vochtige weer van voorbije maanden.

Tijdens de Paasvakantie vindt de stage plaats:

  • van dinsdag 2 april 2024 tot en met vrijdag 5 april 2024. (4 dagen)
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor de Paasstage bedraagt 220 EUR voor leden en 240 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid bij onze club) van dezelfde familie zal slechts 200 Euro verrekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen.
Voor deze stage is enige ervaring met golf aangewezen, maar we maken ook ruimte voor starters.
Junioren (GC Kampenhout als Home Club) die deelnemen aan de IC's en/of GV en/of federale competities betalen niet voor de dagen waarop ze niet op de stage aanwezig kunnen zijn.

Tijdens de zomermaanden voorzien we twee stages van 4 dagen:

  • van dinsdag 2 juli 2024 tot en met vrijdag 5 juli 2024
  • van dinsdag 27 augustus 2024 tot en met vrijdag 30 augustus 2024
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor het Zomerkamp bedraagt 220 EUR voor leden en 240 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid bij onze club) van dezelfde familie zal slechts 200 Euro verrekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen per kamp. Junioren die lid zijn van Golfclub Kampenhout hebben altijd voorrang.
Junioren (GC Kampenhout als Home Club) die deelnemen aan de IC's en/of GV en/of federale competities betalen niet voor de dagen waarop ze niet op de stage aanwezig kunnen zijn.

Tijdens de Zomervakantie vindt er voor het eerst een startersstage plaats:

  • van dinsdag 9 juli 2024 tot en met vrijdag 12 juli 2024. (4 dagen)
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor de Statersstage bedraagt 240 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Er kunnen maximaal 10 jeugdspelers deelnemen.
Deze stage is exclusief voor starters.

Tijdens de Herfstvakantie vindt de stage plaats:

  • van dinsdag 29 oktober 2024 tot en met donderdag 31 oktober 2024. (3 dagen)
  • telkens van 9 u. tot 16 u.

De kostprijs voor de Herfststage bedraagt 165 EUR voor leden en 185 EUR voor niet leden (inclusief warme maaltijd met drankje). Bij inschrijving vanaf een tweede junior (lid bij onze club) van dezelfde familie zal slechts 130 Euro verrekend worden. Er kunnen maximaal 26 jeugdspelers deelnemen.
Voor deze stage is enige ervaring met golf aangewezen.

Inschrijven voor al deze stages kan in de kalender, door gebruik te maken van onderstaande links, tijdens de infosessie of door contact op te nemen met het Juniors Committee.
Na inschrijving wordt alle informatie over de specifieke kampen en betalings modaliteiten doorgestuurd. Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.