Junior Nieuws

Juniors in de prijzen (juli)

Na een maandje waarin de schoolactiviteiten voorrang hadden op het golfgebeuren zijn onze junioren opnieuw in de winning mood.

Op 3 juli werd een Men's Day betwist. De tropische temperaturen deerden onze jongsten niet. Xander Artois behaalde de eerste prijs (40 punten Stableford) voor Emile Petit (39 punten) en Andreas Dewaet (37 punten).

Xander verkeert duidelijk in grote vorm want op 5 juli behaalde hij met een score van 39 punten een tweede plaats in de Categorie Heren II tijdens de Challenge tegen Krokkebaas.

Geen twee zonder drie. Xander sloot op 10 juli een superweek af met een derde plaats (36 punten Stableford) in de categorie Preminiemen tijdens de VVG Kids Trofee die plaats vond op ons terrein.
In dezelfde VVG Kids Trofee maar in Cat I (2003-2004) behaalde Myles De Cock een gedeelde eerste plaats (20 punten Stableford op 9 holes). Arthur Estas pakte uit met een monsterscore van 29 punten (over 9 holes !) in Cat III wat hem uiteraard de eerste plaats opleverde.

De Golf.be Tour passeerde in Kampenhout op zondag 12 juli. Opnieuw kaapten onze junioren de eerste prijzen weg. Callum De Cock werd knap eerste in Cat. I Heren met een score van 44 punten Stableford. Andreas Dewaet werd tweede met 40 punten maar was met een Brut score van 30 de beste van het ganse deelnemersveld.

26 juli vond voor de eerste keer de Junior Committee Prize plaats. In categorie II bij de heren eindigde Xander Artois opnieuw eerste met een score van 36 punten Stableford. In de hoogste reeks bij de heren behaalde Callum De Cock met dezelfde score een mooie derde plaats.