Junior Nieuws

Juniors in de prijzen (september)

De zomervakantie is net achter de rug, de strandstoelen zijn vervangen door schoolbanken ... . Ook het concentratievermogen van onze junioren werd opnieuw geactiveerd wat onmiddellijk resulteerde in prachtige resultaten.

Op 3 september werden de VVG Kids Tour finales gespeeld op onze club. In categorie II werd Arthur Estas afgetekend Kampioen van Vlaanderen met een score van 38 punten Stableford.

Tijdens de Decathlon Golf Tour 2016 die op 4 september gespeeld werd op onze baan, pakte Callum De Cock uit met een monsterscore van 64 NET - Stableford equivalent van 44 punten - en ziet hierdoor zijn handicap dalen tot 10,6. Single handicap komt in zicht ! Maxim Dewaet werd mooi derde met 71 NET (39 Stableford) in Cat. Heren I.
In categorie Heren II was Xander Artois de beste met 38 punten Stableford. In Heren III tenslotte behaalde Thibault Vanhuylenbroeck de derde plaats met 36 punten. 

Op 11 september was het dan toch prijs voor Maxim Dewaet. Met een score van 69 NET (40 Stableford) was hij deze keer de laureaat in Cat. Heren I.

Proficiat aan alle laureaten!