Junior Nieuws

Clubkampioenschap

Naar aloude traditie vond op Hemelvaartsdag het clubkampioenschap plaats. Over 18 holes werd bepaald wie zich bij de Junioren (tot 18 jaar) voor één jaar Clubkampioen mag noemen. In 2014 won Calum Bolton in een spannende strijd met één slag verschil van Andreas Dewaet. Dit jaar werd de strijd nog spannender ... .

Na de eerste 9 holes stond Callum De Cock verrassend aan de leiding met +8, gevolgd door Calum Bolton met +11, Maxim Dewaet met +11 en Andreas Dewaet met +12.  Op de back nine gingen Calum Bolton en Andreas De Waet in de aanval. Calum kwam binnen met een score van +14 na een heel mooie laatste 9 in +3. Andreas speelde op de laatste 9 heel aanvallend, wat resulteerde in +2 na een birdie op 11 en een eagle op 15. Met een totaalscore van +14 eindigde hij gelijk met Calum Bolton. Door de betere score in de laatste 9 mag Andreas zich echter Clubkampioen Junioren noemen voor 2015. Een dikke proficiat !

Vermeldenswaardig is eveneens de mooie score van Callum De Cock. Een ronde van 89 zorgt voor een handicap verlaging van 2,7.